Passielamp Photography

De Nilsberg Cameralamp was een van onze eerste creaties en is sindsdien niet meer weg te denken uit ons portfolio. Deze eyecatcher laat dan ook al een tijd het hart van iedere fotografieliefhebber sneller kloppen.

Design

cameralamp-nilsberg-handgemaakt-sq-2
cameralamp-nilsberg-handgemaakt-sq

Vol inspiratie en na onze gebruikelijke designfase, zowel digitaal als op papier, gaan we aan de slag met het realiseren van ons ontwerp.

Workshop

Wij gebruiken alleen hoogwaardige, authentieke camera’s voor onze lampen. Het bijzondere hieraan is dat iedere camera anders is, waardoor alle cameralampen van Nilsberg one of a kind zijn.

Oplevering

Onze lampen worden op een afgesproken tijdstip geleverd en indien van toepassing geïnstalleerd naar wens. Wij geloven dat iedereen een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Met Nilsberg designverlichting vertellen wij jouw verhaal.

Alle cameralampen die wij maken zijn in een vorig leven gebruikt, dus dat geeft het object enorm veel charme. Het leuke aan het maken van deze vintage cameralampen is dat we iedere keer iets nieuws tegenkomen. Dit maakt iedere cameralamp die wij maken een one-of-a-kind design item!

Joris – Nilsberg