werkwijze

Alle Nilsberg projecten beginnen onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek, bij de klant op locatie of in onze werkplaats. Wij geloven dat deze manier van persoonlijk contact direct invloed heeft op de kwaliteit van onze producten. Daarnaast meten/bekijken we de ruimte en ontstaan ter plekke de eerste schetsen.

Design – In onze designfase werken we diverse concepten uit, die vervolgens worden besproken met de klant. Onze ontwerpen worden altijd op papier én digitaal gemaakt en compleet op schaal ingetekend in de ruimte. Tot slot presenteren wij een offerte op maat. Hier belichten we productiekosten en uren, maar ook materiaalsoorten en productietechnieken. Ben je nog op zoek naar wat voor jou het beste past? Dan geven wij graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Werkplaats – Hier komt het verhaal van onze klanten echt tot leven; de werkplaats te Luyksgestel. Hier staat kwaliteit en duurzaamheid centraal, omdat we onze designs voor een groot deel met handwerk tot leven brengen. We werken met de meest hoogwaardige materialen en gereedschappen. Met onder andere onze vaardigheden op gebied van houtbewerking en lassen brengen wij onze bijzondere designs en de verhalen van onze klanten tot leven. Omdat wij het belangrijk vinden onze klanten bij het proces te betrekken sturen wij, waar mogelijk, updates vanuit onze werkplaats. Hiermee krijgt iedere klant een VIP-behandeling én een unieke kijk achter de schermen!

Oplevering – Het moment waar je op hebt gewacht. Hier komt alles bij elkaar, moet alles kloppen en wordt het geduld van onze klanten beloond! Wij komen ons maatwerk altijd persoonlijk bezorgen en, indien van toepassing, installeren. Met het nodige gereedschap zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en het product meteen klaar is voor gebruik. Geen rommel en gestoei met ophangsystemen dus, maar direct genieten van jouw handgemaakt design!