Passielamp Music

Tijdens deze muzikale opdracht hebben wij de passie van onze klant Annelies voor klarinetspelen mogen ‘verlampen’. Na een prettige eerste kennismaking met de klant, geheel vrijblijvend, kwamen de eerste schetsen al snel tot leven in een 3D-tekening. Al snel wisten we de klant te enthousiasmeren met de eerste ontwerpen.

Design

nb-werkwijze-header-min
Designfase-passielamp-Nilsberg-sketchup-1-min

Vol inspiratie en na onze gebruikelijke designfase, zowel digitaal als op papier, zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van ons ontwerp.

Workshop

Met behulp van hoogwaardige glazen kapjes en metaal hebben we een authentieke klarinet, geheel met de hand, om kunnen toveren tot een ware eyecatcher die het bijzondere verhaal van Annelies en haar passie voor muziek vertelt.

Oplevering

De lamp werd op een afgesproken tijdstip geleverd en geïnstalleerd naar wens. Wij geloven dat iedereen een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Met de Nilsberg klarinetlamp vertellen wij het verhaal van Annelies, waarbij wij een passie voor muziek omtoverden tot een unieke lamp.

Naast mijn passie voor verlichting en design ben ik al heel mijn leven bezig met muziek maken. Het combineren van deze twee passies maakte deze opdracht voor mij extra bijzonder!

Niels – Nilsberg